Domenii aplicare Stomatologie Cosmetologie Ginecologie Medicina sportiva Ortopedie si traumatologie PlasmoGel Tricologie Urologie
Logo Plasmolifting
Home Despre Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Noutati Parteneri Media Contact
Model1
Dr. Vitali Movradin Dr Vitali Movradin Tycoon Communication

© copyright 2015 Dr. Vitali Movradin

Termeni și condiții

english italiano deutsch Facebook Google + youtube

cosmetologiePlasmolifting™ - recrearea frumuseţii naturale!  


Plasmolifting™ este o procedură revitalizantă injectabilă, care permite declanşarea procesului natural de întinerire a pielii pacientului, făcând-o să funcţioneze si sa isi recapete aspectul din tinereţe.Metoda Plasmolifting™ este o realizare a cercetătorilor ruşi, care beneficiind şi de experienţa ţărilor avansate în domeniul păstrării tinereţii pielii,  au elaborat o formulă revoluţionară de întinerire rapidă şi naturală, de lifting şi tratament al epidermei feţei şi corpului. În prezent metoda Plasmolifting este aplicată cu succes în cosmetologie şi a obţinut recunoaşterea a mii de medici şi pacienţi din întreaga lume pentru eficienţa şi siguranţa sa.


Cum funcţionează Plasmolifting™?

La baza procedurii Plasmolifting™ stă o metodă patentată de prelucrare a sângelui pacientului cu ajutorul unui set special de eprubete biotehnologice vidate şi al unui procedeu special de centrifugare.  În timpul procedurii, din sângele pacientului se separă o formă injectabilă de plasmă bogată în trombocite, care ulterior este injectată în ţesuturile pacientului din zona interesata.


Plasma trombocitară proprie este un „elixir natural al tinereţii”, conţinând factori de creştere într-o concentraţie foarte mare, precum şi enzime, proteine şi vitamine în combinaţie naturală.


Plasma trombocitară injectată în pielea pacientului normalizează respiraţia tisulară, echilibrul hidric, conduce la formarea noilor celule fibroblaste, osteoblaste, condroblaste şi endoteliale.

Totodată, are loc procesul de sintetizare a colagenului, elastinului şi substanţei intercelulare.


După o astfel de procedură se activează sistemul de protecţie al epidermei,  se accelerează procesele de vindecare şi cicatrizare, împiedicând îmbătrânirea. Cu alte cuvinte, Plasmolifting™ înseamnă ingineria ţesuturilor.


Important este faptul că elementele conţinute în plasma trombocitară sunt în totalitate naturale, nu au efecte mutagene şi nu provoacă boli oncologice,  tumori şau alte reacţii negative. Avantajul indubitabil al procedurii Plasmolifting™ este inofensivitatea acesteia, având în vedere că substanţa injectată reprezintă „produsul propriu” al pacientului, nu este toxic şi exclude orice reacţii de respingere, alergii şi posibilităţi de infectare.


Care sunt avantajele metodei Plasmolifting™?

Plasmolifting™ este o metodă eficientă, care ajută la soluţionarea concomitentă a câtorva probleme estetice ale pacientului: îmbunătăţirea culorii şi texturii pielii, sporirea elasticităţii, netezirea tenului, reducerea ridurilor.

Plasmolifting™ este o metodă universală, utilizată pentru soluţionarea unei multitudini de probleme cosmetologice.


Indicaţii de utilizare:


Cosmetologie