Home Despre Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Noutati Parteneri Media Contact
Dr. Vitali Movradin Dr Vitali Movradin

© copyright 2015 Dr. Vitali Movradin

Termeni și condiții

english italiano deutsch Facebook Google + youtube
Model1

Despre metoda Plasmolifting


“Elixirul tinereții”  secolului XXI


Dr.Vitali Movradin - PlasmoliftingAvem tinerețea in sânge

Imaginați-va ca ați reuși sa dați timpul înapoi, ca deveniți mai tânăr și mai energic cu fiecare zi ce trece. Imaginați-va ca pielea dumneavoastră se tonifica, se întinde, recăpătând-si fermitatea și elasticitatea de odinioară; ca parul dumneavoastră devine mai des și mai strălucitor;  articulațiile încetează sa va mai supere; ca dispare senzația de greutate și durere și ca întregul organism se reface si dintr-o data,  va simțiți mai liber și mai ușor. Acum, imaginați-va ca acest lucru se poate întâmpla chiar acum si ca nu mai este nevoie sa inventați mașina timpului!

Mecanismul de recăpătare a sănătății și a tinereții este ascuns în corpul nostru și poate fi declanșat chiar acum! Secretul întineririi sta ascuns în sângele nostru și este pus acolo de însăși mama natura, care a avut grija ca în interiorul fiecărui organism viu, sa existe o sursa regenerabila de sănătate. Vorbim despre elementele figurate ale sângelui: trombocitele, care conțin niște proteine speciale, capabile sa stimuleze regenerarea celulelor noastre. Haideți sa vedem cum!


Magia sângelui

Încă din negura vremurilor, vracii susțineau ca sângele are anumite proprietăți magice și aveau dreptate. Sângele este format dintr-o substanță intercelulara, numita plasma  şi elemente figurate, principalele fiind eritrocitele, leucocitele şi trombocitele. În baza studiilor efectuate asupra sângelui s-a stabilit ca fiecare celula a acestuia este poli funcționala ai are o sarcina proprie, si-anume: eritrocitele asigura respirația tisulara, leucocitele protejează organismul împotriva infecțiilor şi altor afecțiuni negative, iar trombocitele participa la procesul de coagulare a sângelui.
S-a stabilit de asemenea, ca trombocitele au un rol important in vindecarea și regenerarea țesuturilor traumatizate, producând factori de creștere care reglează şi stimulează înmulțirea, creșterea și supraviețuirea țesuturilor. Factorii de creștere sunt necesari pentru geneza celulelor și desfășurarea normala a ciclului celular. Simbioza factorilor de creștere este responsabila pentru reconstrucția vaselor sangvine în zona traumatizata, construcția noilor țesuturi (epitelial, cartilaginos, conjunctiv, muscular și nervos) și stoparea sângerării.


Invenția revoluționara a cercetătorilor ruși

Folosind capacitatea unica a factorilor de creștere, cea de a influenta procesele regenerative, cercetătorii ruși Prof.Dr habil R.R. Ahmerov si Dr.PhD R.F.Zarudii au elaborat o procedura medicala care poate fi numită fără exagerare „elixirul modern al tinereții”.

Plasmolifting – aceasta este denumirea data de către cei doi cercetători, noii metode care in esența, reprezintă o forma perfecționata a bine-cunoscutei tehnologii de tratament cu plasma: autoplasmoterapia.

Plasmolifting se bazează pe principiile terapiei PRP ( Platelet Rich Plasma ) si-anume plasma bogata în plăcute sangvine, utilizând elementele separate din aceasta: enzime, proteine si vitamine, care împreună cu trombocitele intensifica procesul de reabilitare a țesuturilor și de regenerare a celulelor.

În timpul cercetărilor, savanții au descoperit ca la injectarea plasmei trombocitare în zonele afectate, are loc accelerarea proceselor de regenerare a pielii care devine totodată mai hidratata, mai elastica și mai ferma; se reduce numărul și profunzimea ridurilor de expresie și a se reduc petele pigmentare. În pofida faptului ca inițial, aceasta metoda a fost elaborata în  scopuri stomatologice, acest efect cosmetologic i-a determinat pe Renat R. Ahmerov și pe Roman F. Zarudii sa continue studiul influentei plasmei trombocitare asupra sănătății  organismului, ceea ce a condus la descoperiri inovatoare a utilizării Plasmoliftingului în tratamentul afecțiunilor din diferite sfere ale medicinei.


Cum funcționează Plasmoliftingul

Esența metodei Plasmolifting consta in injectarea în organismul uman a fracțiunilor de sânge cu un conținut înalt de trombocite, ceea ce permite declanșarea procesului de regenerare celulara. În timpul procedurii, se recoltează de la pacient intre 10 ml și 60 ml de sânge, in funcție de destinația acestuia. Pierderea unei cantități atât de mici de sânge nu poate avea o influenta negativa asupra stării de sănătate a pacientului și nu creează impedimente pentru funcționarea corecta a organismului.

Pentru obținerea plasmei cu înalte proprietăți terapeutice, este nevoie de prelucrarea speciala a sângelui. În mod normal, cantitatea de trombocite din sângele uman variază intre 150.000/microlitru si 350.000/microlitru însă pentru manifestarea efectului stimulator de regenerare, numărul acestora trebuie majorat pana la 1.000.000/microlitru. Plasma cu o concentrație înalta de trombocite poate fi obținuta prin centrifugarea sângelui in eprubete biotehnologice speciale, marca Plasmolifting™.

Eprubetele certificate Plasmolifting™ permit separarea calitativa a sângelui în 3 fracțiuni, după cum urmează: masa eritrocitara, plasma și fracțiunea îmbogățita cu trombocite si factori de creștere. Plasma trombocitara este obținuta din sângele propriu al pacientului, asigurând-se astfel biocompatibilitatea deplina a substanței injectate in organism, ceea ce exclude apariția reacțiilor imunologice sau alergice, precum și posibilitatea respingerii plasmei de carte organism.


Instrumentul de baza al întineririi

Care sunt prin urmare, particularitățile si avantajele de baza ale eprubetelor Plasmolifting™ ?

Eprubetele Plasmolifting™ sunt executate din sticla medicala borosilicata de cea mai înalta calitate, conform unei tehnologii speciale și închise ermetic cu un dop ceea ce asigura in totalitate sterilitatea si stabilitatea conținutului interior, păstrarea vidului in interiorul eprubetei posedând in același timp proprietăți de respingere a sângelui.

Eprubetele Plasmolifting™ sunt certificate de Serviciul Federal de Sănătate Publica din Federația Rusa, iar calitatea lor a fost testata în Germania, Cipru, Rusia, Belarus, Ucraina, Republica Moldova, Kazahstan, Uzbekistan, Iran, Letonia, Lituania și Estonia.  De asemenea, calitatea lor este confirmata de certificatele ISO și CE eliberate de către Institutul German de Certificare TUV.


Pentru utilizarea corecta și sigura a metodei Plasmolifting este foarte importantă utilizarea exclusiva a dispozitivelor speciale și a materialelor consumabile de cea mai înalta calitate: centrifuge, eprubete, seringi și ace. In prezent exista regimuri adecvate pentru câteva centrifuge, printre care modelul EBA 20, produs în Germania și modelul 80-2S, produs în China.

In prezent metoda Plasmolifting este apreciata și utilizata pe scară larga de către medicii și pacienții din multe tari. Aprecierea acesteia se datorează unei serii de avantaje pe care le prezinta, după cum urmează:Metoda Plasmolifting este utilizata în diferite sfere ale medicinei, printre care:

 stomatologiacosmetologiatricologiaortopedia, traumatologiamedicina sportiva, urologia și ginecologia.


 În fiecare dintre specialitățile enumerate, metoda Plasmolifting a permis pacienților sa se simtă din nou tineri și sănătoși, datorita declanșării rezervelor proprii ascunse din organismul uman, care ne-au fost date de către natura și care sunt in prezent accesibile pentru fiecare om.


Întrebați-ne despre metoda Plasmolifting.

Atenție: Numai medicii certificați și instruiți pot folosi metoda Plasmolifting™!