Domenii aplicare Stomatologie Cosmetologie Ginecologie Medicina sportiva Ortopedie si traumatologie PlasmoGel Tricologie Urologie
Logo Plasmolifting
Home Despre Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Noutati Parteneri Media Contact
Model1
Dr. Vitali Movradin Dr Vitali Movradin Tycoon Communication

© copyright 2015 Dr. Vitali Movradin

Termeni și condiții

english italiano deutsch Facebook Google + youtube

ortopedie si traumatologiePlasmolifting în ortopedie -

libertatea mişcării fără durere!

Plasmolifting-ul în ortopedie reprezintă o procedură injectabilă pentru stimularea locală a proceselor regenerative în ţesuturi care asigură sinergia reacţiilor regeneratoare ale organismului.  Plasmolifting este orientat spre accelerarea proceselor de regenerare a zonelor afectate.


Cum funcţionează Plasmolifting în ortopedie

La baza procedurii ortopedice Plasmolifting stă metoda patentată de prelucrare a sângelui pacientului cu ajutorul unor eprubete biotehnologice vidate şi al unui regim special de centrifugare Plasmolifting™. În timpul procedurii, din sânge se obtine o formă injectabilă de plasmă, conţinând trombocite, care se introduce sub formă de injecţii în ţesuturile moi ce înconjoară articulaţiile şi nemijlocit în cavităţile articulare. Infiltraţiile de plasmă contribuie la reducerea proceselor inflamatorii, eliminarea durerii şi restabilirea amplitudinii mişcărilor articulare. Includerea procedurii Plasmolifting în programul de tratament permite reducerea la minimum a medicamentelor administrate sau chiar eliminarea acestora, diminuând acţiunea toxică a preparatelor asupra organismului pacientului. Totodată, injecţiile cu plasmă proprie au drept efect scăderea de 2-3 ori a duratei tratamentului.


Indicaţii de utilizare a Plasmolifting în ortopedie:


După doar câteva proceduri, are loc:


Efecte biologice:

Zonele de injectare a plasmei îmbogăţite cu trombocite

Pentru infiltraţii se foloseşte de obicei acul standard pentru injecţii intramusculare. Pentru articulaţia coxofemurală, în special dacă pacientul este o persoană cu greutate excesivă, se utilizează ace cu lungimea de 8-10 cm. După terminarea procedurii se aplică un bandaj aseptic.

   

Articulaţia coxofemurală Articulaţia genunchiului    Articulaţia radiocarpiană

   

Articulaţia cotului   Articulaţia umărului  Articulaţia tibiotarsiană        

    
            

     


Combinarea cu alte proceduri

Procedura Plasmolifting este universală şi poate fi combinată cu mai multe tipuri de tratament, dupa cum urmeaza:  terapia medicamentoasă, fizioterapia, masajul, ozonoterapia, electrostimularea, reflexoterapia şi cultura fizică medicală. Plasmolifting contribuie la reducerea acţiunii toxice asupra organismului cauzate de administrarea medicamentelor, datorită reducerii semnificative a duratei tratamentului şi sporirii eficienţei acestuia.


Ortopedie și traumatologie