Home Despre Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Noutati Parteneri Media Contact
Dr. Vitali Movradin Dr Vitali Movradin

© copyright 2015 Dr. Vitali Movradin

Termeni și condiții

english italiano deutsch Facebook Google + youtube
Model1
panel

Termeni și condiții

Utilizarea site-ului


Prin accesarea site-ului www.drvitalimovradin.com utilizatorii consimt sa respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabila în jurisdicția utilizatorului.

Utilizatorii acestui site sunt rugați sa citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare.

Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunând-se de drept prevederilor generale ale legislației in vigoare.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii.

Acest site poate conține trimiteri (link-uri) către alte site-uri care nu aparțin Dr. Vitali Movradin sau unui afiliat al acestuia, drept pentru care Dr. Vitali Movradin nu este răspunzător sub nici un aspect pentru conținutul acestor site-uri și nici pentru dezvăluirea datelor dumneavoastră personale către deținătorii acestora site-uri.

Acest site este destinat persoanelor rezidente in Romania. Pentru verificarea aplicabilității acestor informații asupra cetățenilor nerezidenți, contactați Dr. Vitali Movradin la adresa de e-mail: praxis@drvitalimovradin.com.

Atunci când intrați în contact cu noi, prin orice mijloc, când vizitați și navigați pe site-ul nostru, prin telefon sau prin e-mail, Dr. Vitali Movradin înregistrează numai informațiile cu caracter personal oferite voluntar de către dumneavoastră.
Prin date cu caracter personal se înțeleg orice informații referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. Dr. Vitali Movradin nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor personale comunicate de către dumneavoastră.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Dr. Vitali Movradin, potrivit notificării nr. 8566, în conformitate cu Legea 677/2001, în scopul efectuării de servicii medicale, în scopuri statistice sau pentru efectuarea de acțiuni de marketing direct. Menționam ca datele dumneavoastră vor fi transferate în spațiul UE conform declarației dumneavoastră de acord. Va puteți exercita drepturile de acces, de intervenție și de opoziție în condițiile prevăzute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata și datata trimisa pe adresa: strada Moinești, nr 1 București.

Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam sa ne informați cat mai curând posibil.
În toate situațiile dumneavoastră aveți dreptul de a va adresa justiției pentru apărarea drepturilor garantate de lege.

Observație: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de către legea în vigoare, ca de exemplu.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, politie, justiție, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mențiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Dr. Vitali Movradin își rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publica pe acest website și va intra efectiv in vigoare din momentul postării acesteia. In cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, va rugam sa nu folosiți acest site.